19.01.2011 г., 14:42 ч.

Нощта обгръща ме... 

  Поезия » Любовна
651 0 3

Нощта обгръща ме със кадифе

и звездния пулсиращ кош,

очите ти, със цвят кафе,

прорязват ме като със нож!

Светкавици проблясват в мен

и пламък лумва в моите ръце,

потръпвам във прегръдката смутен,

жарава жежка е моето сърце!

И Любовта със огнени коне

ме води в светове различни

и литвам с мощните криле

на щастието Безгранично!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??