Нощта обгръща ме със кадифе
и звездния пулсиращ кош,
очите ти, със цвят кафе,
прорязват ме като със нож!
Светкавици проблясват в мен
и пламък лумва в моите ръце,
потръпвам във прегръдката смутен,
жарава жежка е моето сърце!
И Любовта със огнени коне
ме води в светове различни
и литвам с мощните криле
на щастието Безгранично!
© Ангел Филипов All rights reserved.