30.07.2010 г., 11:25 ч.

Нощта ти отива 

  Поезия
713 0 2

Тази вечер е наша в бара,

аз реших, а ти помисли,

усмихни се, мамка му стара,

стига драми и празни мечти.

 

Там е пълно само с авери,

бира, скоч и силен коняк,

ще живеем, какво сме живяли,

наш е този и другият свят.

 

Тишината ще бъде красива, 

ще танцува всеки кристал,

колко много нощта ти отива,

цял живот съм за тебе мечтал.

 

Всеки път сме безкрайно различни,

аз съм влюбен, за тебе не знам,

не, не хвърляй, момиче, огризки,

моят път е за двама избран.

© Валентин Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??