18.01.2011 г., 12:50 ч.

Ноти... за Теб 

  Поезия » Любовна
849 0 2

Пред пианото, вперила пръсти,

свирих ноти за теб.

В стаята тиха бяхме -

аз, ти и лунният сонет.

Като фойерверк над града

се разлива музиката от ръцете ни.

От прозореца пригласят ни чучулиги.

Кратко вълшебство и орлови криле.

Капка по капка песните пиех,

на тебе, любими, глътка дарих,

за да литнем двама в простора,

като вплели крила два гълъба бели. 

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??