Нов блясък в очите ти...
Днес видях нов блясък в очите ти.
Господи, осъзнах, че си я срещнал,
осъзнах, че си ме забравил!
Сега е тя на ход, нали?
Аз вече съм ненужна, нежелана...
че дори и чужда.
Виждам любовните искри в очите ти,
чета по устните ти, колко си влюбен,
така щастливо влюбен, както някога беше в мен.
A сега дори не ме забелязваш,
не виждаш как почти без глас изричам името ти,
как те заклевам да я намразиш,
как те проклинам да обичаш само мен...
Да, днес видях нов блясък в очите ти,
за тебе вече съм мъртва,
сега е само ТЯ...
За кой ли път умирам и се раждам,
боря се и се предавам,
искам да крещя, да плача...
да те моля - обичай ме,
но на глас изричам само:
- Бъди щастлив!
Сякаш победих самата себе си,
излъгах и разбих сърцето си.
Видях новия блясък в очите ти...
© Ваня Всички права запазени