28.05.2014 г., 10:11 ч.

Нов живот 

  Поезия » Друга
424 0 3

В очакване...

На нов живот,

на първи детски плач.

Какво проплакване!

На жизненост носач.

Така гради се род.

Какво вълнение!

Първа майчина прегръдка,

в сълзите горди

какво прозрение!

В очите детски, бодри

нов свят покълнал!

Миг! И то какъв!

От днес със своя кръв.

От днес ще заживееш.

И запомни!

Във верните очи

ти винаги ще грееш!

 

На малкия Виктор и мама Лари!

 

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??