3.03.2010 г., 14:46 ч.

Нова надежда 

  Поезия » Любовна
746 0 2

Лош човек до скоро бях, 
от алкохола ценни мигове проспах.
Но от нищото ти се появи
и смисъла на живота ми ти промени.
Вдън земя се намирах аз,
животът ми бе голям ужас.
Но щом аз чуя твоя глас,
изпадам във голям екстаз.
Желанието за живот ми се връща,
сърцето ми със обич те обгръща.
Сякаш от рая ти дойде,
за да спасиш моето сърце.
Когато лицето ти с усмивка се изпълни,
в мене трепват искри и мълнии.
Не искам аз да те губя,
а цял живот искам да те любя.
Ти направи ме нов човек,
ти си моят божий лек.
Като слънце огряваш моя свят,
чувствам се отново млад.
Всеки миг, със теб прекаран,
е като най-щастливата ми заран.
Благодаря ти, че си ти до мене,
благодарение на теб сърцето ми не стене.
Болката изчезва, с радост се изпълвам,
положителна енергия наоколо аз бълвам.
Ти си моята нова надежда,
която живота ми със щастие зарежда.

© Георги Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??