21.04.2009 г., 18:48 ч.

Нова среща 

  Поезия » Друга
498 0 3

Тихо пристъпвам...
стаята празна е.
Прашинки от спомен
танцуват в лъчи...
Лека въздишка
тишината прогонва, моя е -
от твоята само ехо звучи.
По следите се втурват
малки капки роса,
напояват килима с надежда...
Не, мили мой, не тъжа...
Вече тръгнах към новата среща.

 

http://www.vbox7.com/play:f51a9c13

 

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??