10.07.2009 г., 20:28 ч.

Нова земя 

  Поезия » Любовна
494 0 0

Небето е натежало носталгично.
Сълзи е проляло по отминалите дни,
дни на радост и слънце.
Сълзите са дали живот на зрънце,
приютено в топлия хумус на майката земя.
Ние сме нейни деца.
Пулсираме чрез земен магнетизъм,
закриляни от небето и нощта,
и като малкото зрънце черпим сили
от топлия хумус на живота,
от извора на любовта,
бликащ от нечия душа.
После, опиянени и уморени,
търсим нова земя.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??