11.05.2008 г., 9:04 ч.

Новички боички 

  Поезия » За деца
1193 0 13

НОВИЧКИ  БОИЧКИ 

 

Имам новички боички -

с тях ще нарисувам всички.

Първо - дядо със лулата,

второ - татко със колата,

трето - баба и Писана

как плетат си на дивана.

 

А пък тука ние с мама

пак прегръщаме се двама.

Таз рисунка със боички

аз ще подаря на всички:

дядо, баба, мама, татко,

от момченцето им сладко.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??