30.12.2007 г., 16:24 ч.

Новогодишни размисли 

  Поезия
1618 0 3
 

Новогодишни размисли

 

Ето, тръгва си годината.

Бял, декември се сбогува с дните си,

а аз и ти се впускаме в мечтите си.

 

На мислите цветни градината -

препълнена от спомени за мигове.

Неизживян, денят предишен ни зове.

 

Хлад по календара сив пълзи.

Ще потъна аз, а после ти във спомени...

Ред въздишки неусетно отронени.

 

Сред сняг и няколко сълзи

се връщаме във пролетта и лятото -

ярко слънце, изчезнало с на щъркелите ятото.

 

Звън камбанен дели безвъзвратно

днешния от утрешния ден различен -

с вяра, обич и  спомени окичен.

 

"Вчера" изживели еднократно,

продължаваме по пътя свой,

оплетени във размисли безброй...

© Тинка Това Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??