22.09.2014 г., 19:15 ч.  

Нрави 

  Поезия » Хумористична
465 0 0

                                  Нрави

 

                   Боже, боже, разтурено време,

                   върви, че опазвай женското племе.

                   Жената бременна извънматочно,

                   дъщерята и тя, но извънтаточно.

                   Дори и двете невръстни балдъзки

                   и те си имат сексуални връзки!!!

                   Добре, де, кажете, и аз нямам ли нужда

                   да се облажа, като хората, със нещо чуждо.

                   Чуждата кокошка - казват, е патка,

                   туй земпърлъка е работа сладка,

                   същевременно и много тънка,

                   винаги може да стане издънка,

                   тук майсторлък се трудно постига,

                   най-много до калфа се стига!?!   

 

                              ПС - Земпърлък - шетане по чужди булки!

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??