27.10.2007 г., 13:23 ч.

Нуждая се от теб 

  Поезия » Любовна
909 1 1
Душата ми прогнила е от мъка
и въртя се в двата кръга,
в отчаяние и болка...
Искам ти да ми простиш
и моля се над мен да се смилиш...
Душата ми отдавна се задъхва,
потъва надълбоко и отново се измъква.
Нуждая се от твоята ръка,
която да разруши по между ни тази стена.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??