Думите ми днес са парещ огън.
Проникват надълбоко, като лавата кипяща.
Прогарят до основи ценностите Ви нелепи
и оставят вместо тях стърнища изгорели.
Тази вечер ще съм с Вас - в съня Ви.
Ще ме чуете отново как говоря с плам.
Ще създам пред Вас тази нужна празнота.
Там крехката идея за промяна аз ще засадя.
Днес ме чуйте, утре няма да съм пак такъв.
Утре Ваш ще е редъта да ме промените.
А аз ще чакам, влязъл в обичайната роля.
Пак театър апатичен ще играя, за да съм един от Вас!
© Дил Всички права запазени