Mar 26, 2012, 9:43 AM

Нужна Празнота 

  Poetry » Other
491 0 1

 

Думите ми днес са парещ огън.

Проникват надълбоко, като лавата кипяща.

Прогарят до основи ценностите Ви нелепи

и оставят вместо тях стърнища изгорели.

 

Тази вечер ще съм с Вас - в съня Ви.

Ще ме чуете отново как говоря с плам.

Ще създам пред Вас тази нужна празнота.

Там крехката идея за промяна аз ще засадя.

 

Днес ме чуйте, утре няма да съм пак такъв.

Утре Ваш ще е редъта да ме промените.

А аз ще чакам, влязъл в обичайната роля.

Пак театър апатичен ще играя, за да съм един от Вас!

© Дил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??