23.10.2012 г., 22:13 ч.

Нумерология 

  Поезия » Любовна
549 0 1

Ти по число си Едно,

чела съм купища мнения 

за това твое число.

И ето едно обобщение:


Горд си и много ревнив

на чест, принцип и дух.

На любов не си податлив

и не се влюбваш, дочух.

Гледаш лошо, въсиш вежди,

говориш тежко и небрежно.

И обиждаш. Не нарочно.

Само искаш да си точен.

Много често и помагаш,

без да се щадиш съвсем.


Заключение: доволно лош.

(всички знаем - още можеш)

Една молба от мен, Едно,

напук на своето число,

за любовта където споменах...

искам революции!

От утре ще следя за тях.

А сега ще те напусна

(късно стана - мина два)

и напомням - ще следя.


Лека нощ, любима Единицо!

      Твоя вярна, тайнствена Петица.

© Криста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??