24.03.2016 г., 6:59 ч.

Някак 

  Поезия » Друга
360 0 5

Някак кротко тече си живота,

забравяме бързо отминали дни.

Объркали често музикалната нота,

песента е фалшива лошо звучи.

Раздаваме обич а тя е парлива,

в сърцата я няма любовта от преди.

Песента в душите кога е звънлива,

в живота всичко добре ще върви.

Аз искам Господ да чува,

всяка молитва за обич, добро.

Душата не искам така да робува,

любов да посява без капчица зло.

В.Й. 22.03.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??