16.12.2009 г., 1:33 ч.

Някога 

  Поезия » Любовна
535 0 1

Видях я аз сред храсти грапави

Самотно цвете в пустошта

Безмълвна тя пое ръката ми

Прегърнах нейната снага

Безумен миг на радост сляпа

Безкраен миг от вечността

Какво чертаеше съдбата ни

Диря влажна от сълза

И ний сме там тъй здраво хванати

Сами във тъжното море

Тревожни мисли

Храсти грапави

В прегръдката топят се те

 

16.12.2009

На Еми с любов...

© Галин Вайов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??