Dec 16, 2009, 1:33 AM

Някога 

  Poetry » Love
504 0 1

Видях я аз сред храсти грапави

Самотно цвете в пустошта

Безмълвна тя пое ръката ми

Прегърнах нейната снага

Безумен миг на радост сляпа

Безкраен миг от вечността

Какво чертаеше съдбата ни

Диря влажна от сълза

И ний сме там тъй здраво хванати

Сами във тъжното море

Тревожни мисли

Храсти грапави

В прегръдката топят се те

 

16.12.2009

На Еми с любов...

© Галин Вайов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??