12.03.2012 г., 10:57 ч.

Някога 

  Поезия » Любовна
545 0 0

 Някога имах детство, мечти,

но всичко на прах разби се.

Сега живееш само ти,

от любовта ми роди се.

 

 Някога имах живот, надежда,

 за теб,за любовта, желаната.

 Сега пътят нов ме отвежда

 до ръба на забраната.

 

Някога имах всичко,

 това, което нямам днес.

 Но споменът ми го връща

 двойно и с интерес.  

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??