Някога дете аз бях,
но отминаха тез дни!
Дебнат ме зло и грях,
чух:"На земята слезни!"
Тъжната истина видях -
временно сме в света,
всеки ще понесе крах,
ще ни приспи нощта...
Бяха чисти нашите сърца,
имахме надежди и мечти,
но отдавна веч не сме деца,
невинността Бог да я прости!
© Георги Всички права запазени