Jul 21, 2023, 9:05 PM  

Някога дете аз бях 

  Poetry » Other
266 0 0

Някога дете аз бях,

но отминаха тез дни!

Дебнат ме зло и грях,

чух:"На земята слезни!"

 

Тъжната истина видях -

временно сме в света,

всеки ще понесе крах,

ще ни приспи нощта...

 

Бяха чисти нашите сърца,

имахме надежди и мечти,

но отдавна веч не сме деца,

невинността Бог да я прости!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??