28.09.2008 г., 10:44 ч.

Някой 

  Поезия » Любовна
485 0 7
Някой ще се влюби в твоите трапчинки
и ще ги целуне - с дъх на боровинки.
Някой ще докосва твоята коса,
с пръсти ще погали - челото, носа.

Някой във прегръдка ще те задържи
и ще иска само с теб да продължи.
Някой, знай, ще бъде, нежен, мил и благ,
с тебе ще прекрачи своя роден праг.

Някой в някой ден, ден обикновен,
ще те заговори - ще е откровен.
Някой, само тебе той ще заобича,
този някой тебе - тъй ще те привлича.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??