4.10.2007 г., 15:54 ч.

Някой 

  Поезия
546 0 6
    Някой

Някой ме посреща,
мисли той за мен,
мъничката среща
е като рефрен.

Някой ме очаква,
от другата страна,
аз като Алиса
там ще долетя.

Някой ме изпраща,
кимвам му с глава,
тази наша среща
почва се едва.

Някой ден ще срещна
своята любов,
вече съм готова,
нося благослов.

Някой ме преследва
с огнени криле,
зная, този някой
ще ме "откраде".

Някого ще срещна,
някой, някой ден,
зная, този Някой
търси вече мен.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??