16.05.2019 г., 6:47 ч.

Някой ден 

  Поезия » Любовна
436 0 0

Някой ден ще струваш много,

като скъпоценен камък, позлатен.

С любовта на моята особа,

ще бъдеш вечно заклеймен.

 

Не ще се отървеш от

нестихващите мисли.

Ще ти липсвам аз и това,

че бяхме толкоз близки.

 

Ще бъдеш искан заради

целувките оставили следи.

Ще отричаш дълго докато

признаеш, че сърцето ти

за мен скърби.

 

- Е.Т.

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??