26.02.2009 г., 11:50 ч.

Някой ден... 

  Поезия
633 0 3
* * *
Някой ден
ще позвъниш
на вратата,
но мен ще ме няма.
Ще съм
изчезнала сянка,
стопена във мрака,
препускаща птица,
надбягваща вятър
или пясъчен замък,
залят от вълната.
Остави ми бележка,
че още ме помниш,
разпилей малко време
за нещо красиво,
изпий чаша сок
на бистрото във парка -
ще бъда със тебе
и без да ме виждаш.

~ ~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??