Аз зная - ще се каем някой ден
за времето, изгубено напразно,
за всеки час, със теб несподелен,
но мястото до двама ще е празно...
За прошката, недадена тогаз...
за гордостта, която ни застави
нещастни да сме двама, ти и аз,
в сърцата си поставили прегради.
Ще плащаме със двойна самота
във нощите, със други споделени,
две истински обичащи сърца
обрекохме да бъдат разделени...
О... зная ще се каем някой ден!!!
© Красимира Касабова Всички права запазени
Поздрави!