28.08.2009 г., 22:18 ч.

Някой ден 

  Поезия » Любовна
719 1 9

Знам, от толкова много виновници

ти откриваш вина само в мен.

Аз потъвам и ставам удавница

ден след ден, ден след ден, ден след ден.

 

Но не искам от теб милосърдие!

Преживяла живота си в страх,

просто свикнах. Каква е присъдата

от очите ти сини разбрах.

 

В лабиринт от заблуди, съмнения

не намерих за никъде брод.

Само в тебе открила спасение,

не посмях да поискам живот.

 

Свойта болка докрай избудувала,

аз те виждам - повярвал във мен.

Опростена до теб бих доплувала

някой ден, някой ден, някой ден.

 

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??