19.06.2013 г., 15:28 ч.

Някой ден... 

  Поезия » Любовна
500 0 4

 

 

                                      * * *

 

                                     някой ден

                                     небето ще те прати

                                     в стих, стих във който

                                     ще се сгуша

                                     ще завали

                                     и ще е тихо

                                     ...

                                     но всъщност

                                     ще е страшна суша

 

 

                                                              19.06.2013 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??