21.08.2020 г., 0:53 ч.

Някой друг 

  Поезия » Свободен стих
737 1 0

Някой друг ще изгради

стени в крехкостта.

Някой друг ще връхлети

на порива на този занаят.

Някой друг ще си измисли

шантав карнавал.

Някой друг ще постои

в делник в църква.

Някой друг ще изкиха

слънчевия ден.

Някой друг само ще се преобрази

в маската на вечерта.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??