Aug 21, 2020, 12:53 AM

Някой друг 

  Poetry » Free verse
736 1 0

Някой друг ще изгради

стени в крехкостта.

Някой друг ще връхлети

на порива на този занаят.

Някой друг ще си измисли

шантав карнавал.

Някой друг ще постои

в делник в църква.

Някой друг ще изкиха

слънчевия ден.

Някой друг само ще се преобрази

в маската на вечерта.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??