27.04.2008 г., 19:50 ч.

Някой ме целуна... 

  Поезия » Любовна
1274 0 49

 

 

 

                       Някой ме целуна...

                       Някой
                       тихо свири
                       в мрака...
                       соната за пиано...
                       нечия тъга 
                       изплакана
                       докосва
                       с нежност
                       самотното ми рамо.
                       Мисли
                       в черно-бяло
                       милват
                       нощното безсъние,
                       с ноти тъжни
                       някак си
                       любовно
                       някой шепне
                       нежно откровение.
                       Трепет
                       тих долита,
                       скрит
                       в едно мечтание,
                       със соната
                       за пиано
                       копнежно
                       ме целуна...
                       нечие дихание...

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??