24.06.2008 г., 14:32 ч.

Някой ме събуди 

  Поезия » Любовна
520 0 9
НЯКОЙ МЕ СЪБУДИ

Някой нощес ме събуди.
Навярно луната,
на пръсти повдигната,
през прозореца гледа къде съм.
Полекичка вдига
нагоре завивката
и нежно над мен се надвесва.

Някой нощес ме събуди.
Усещам по кожата
мокри незнайни следи
като от лека, изпълнена с обич целувка.
Нощният вятър ли
тихо по пода върви,
или в просъница тъй ми се струва?










© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??