24.06.2007 г., 20:39 ч.

Някой трябва да ме стопли 

  Поезия
762 0 4
Тези мижави звездици,
дето ти ми подаряваш,
моля те, назад вземи си
с тях сърцето ми не сгряваш!

Тези думици горчащи,
чак преливащи от сладко,
много евтино ги плащаш...
Връщам ти ги аз обратно!

Тези - празните целувки
устните ми изстудяват!
Вземай своите обувки
и се махай от тъдява!

Тичай, тичай... заминавай...
Аз ще чакам друг да дойде!
Че студено е тъдява!
Някой трябва да ме стопли!

© Жана Лисичкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??