17.08.2019 г., 19:59 ч.  

Някой уби детето ми !!! 

  Поезия » Гражданска
823 1 2

Някой уби детето ми !!!
Моето русо ангелче!
Някой уби детето ми!!!
Моят… херувим!
Някой уби детето ми!!!
Със сините живи очички!
Някой уби детето ми!!!

 

***

 

Първо се гаврил с телцето му.
Жестоко!!! Без да се трогне!!!
То викало в ужас - ТАТЕ!!!
Да дойде, да му помогне!

 

Зовяло през болката - МАМО !!!
Да връхлети, като тигрица!
Само че мама я няма,
няма кой да разкъса убиеца!

 

А той, извергът, се наситил
на нежното крехко телце,
после му срязал гушката.
Тъй както се коли прасе!

 

Почистил, решил че е гладен,
и гадът поръчал пица,
но не видял как проблясва
една малка руса къдрица.

 

Така го хванали, следствие, съд.
Присъдата - трийсет години.
Бил малтретиран и тъп,
доживотната се размина.

 

Сега е в затвора, почива си,
дремва, за здраве тренира.
А вечер си спомня детето ми.
Не до го жали, да онанира!!!

 

***

 

А аз искам да го поканя,
да дойде, да ми гостува!
Ще го настаня в стаята,
където уби и мърсува!

 

После ще го завържа!
С ръждива бодлива тел!
Нека врещи и попържа!!!
Нека се прави на смел!!!

 

Ще подредя на масата,
чук, бръснач и клещи!
Ще започна с бръснача
и мръсните, подли очи!!!

 

Ще сложа пред него портрета,
на моето русо ангелче,
и ще  му резна клепачите!
Нека гледа и плаче!!!

 

Ще го дера жив бавно,
от ранно утро до пладне!
Без да бързам, внимателно!
Не искам да ми припадне!!!

 

А после  ще късам с клещи!
Да страда, да страда, да страда!!!!!
Нека  вика, ридае, скимти,
от тук до вратите на ада!!!!!!

 

***

 

Но туй е само в главата ми.
Дива болка, кошмари без лек!
За възмездие стене душата ми!
Не, не може -  и той бил ЧОВЕК!!!

 

Сега си живее в затвора,
с любовник от третия ден.
И всичко му е платено,
от тебе, от вас и от мен!

 

Нищо, аз ще  го чакам
МИЛИАРДИ ЖЕСТОКИ СЕКУНДИ!
Ще издържа, ще дочакам!
Колкото да е трудно!

 

След туй ще поканя убиеца,
НА МОЕТО РУСО АНГЕЛЧЕ.

 

ПИ

© Пламен Иванов - ПИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много болка, Пламене, много. Болен свят...
  • Колкото и да е жестоко, да, аз съм за подобни примати да бъдат наказвани по-подобен начин!
    И не ми се слуша ни за толерантност, ни за това, че те също били жертви, никви такива!
    Със зверовете трябва да се постъпва, като със зверове!
    Точка!!!
Предложения
: ??:??