26.06.2012 г., 23:30 ч.

Няколко секунди:) 

  Поезия » Хумористична
1215 0 13

 

Пред мен, на десетина метра,

съзрях красив и снажен мъж.

Реших, излезе ми късмета,

да ме… споходи тъй, поне веднъж.        

 

Вървеше, приближаваше се вече,

усмихна ми се, даже прималях.

Рекох си… то-о-о май отече.

Прости ми, Боже!... Изгорях.

 

Но ето, че подмина ме простака,

наум пропсувах, подивях.

От мириса на пот атака

повя след него.

                            … Онемях!

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??