17.07.2008 г., 10:29 ч.

НЯКОЯ!!! 

  Поезия » Любовна
438 0 2

Ти на сляпа се усмихваше -

сляпа за чара и красотата в теб.

На глуха песен пееше -

глуха за твоето "Искам с теб!"

 

Надяваше се куца да те догони

и да те прегърне със счупените си ръце!

Ти молеше тръпка от теб да усети,

тази, с парализираното тяло и сърце!

 

Някога тя ослепя от гледка жестока.

Някой углуши я с "Мразя те, иди си!"

Превърна в инвалид сърцето й - от болка -

и тя счупи от немилване ръцете си!

 

Тази някоя едва сега разбира...

прогледнала, когато като нея те направи!

От липсата ти тялото й се превива!

Изгуби те... и нека това тежи на съвеста й!!!

 

п.п. НЕ ГУБЕТЕ ЛЮБОВТА ЗАРАДИ ЧУЖДИ ГРЕШКИ!!!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много тежък стих...
    Съжалявам, ако не става въпрос само за лирическата, а и за теб самата.
    Дано не си преживяла ти тези емоции!!!
    Пишеш прекрасно!!!
    -за теб!!!
  • Не зная защо изтръпнах като го прочетох, но ми се стори доста объркано!
    Може би ти си хаотична в чувствата си в момента!
    Поздрав и успех занапред!
Предложения
: ??:??