15.11.2008 г., 10:57 ч.

Някъде 

  Поезия » Друга
610 0 0
 

Някъде

            между мене и себе си...

Някъде

            между мене и всички;

някъде...

            Може би

                               има я

                                                   Светлина...

 

Обединяваща

                       Мене и тебе,

                                   обединяваща ни със  СВЕТА.

Просто е:

              аз и ти,

                            ние и вие;

                                                 колелото,

                                                                     което

винаги ще се върти.

                                       Някъде...

 

 

15.11.2008

Някъде на юг, над Сандански

© Катя Пачова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??