16.12.2010 г., 13:56 ч.

Някъде из моите мечти 

  Поезия » Любовна
759 0 6

Очите ми срещнаха толкова стени,
сърцето ми в лед толкова дни,
животът ми някак толкова се промени,
за нас е късно, никога няма да е както преди.

Зад всеки ъгъл проверих.
Къде се крие любовта?
Дори и малка следа не открих.
Кога ще светнат звездите през нощта?

Край, аз повече няма да я търся, отказвам се,
красотата е там,където най-малко я очакваме.

Вярата ще ме отведе по пътя към щастието,
сигурен съм, че там ще ме чака момичето,
за което толкова много съм мечтал,
любовта, която толкова време съм жадувал.

Моята половинка, запълваща моя живот,
моето слънце, осветяващо моя път,
моята сълза, пролята в знак на щастие,
моите мечти, сбъднати в твоите очи.

© Георги Рогачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??