18.02.2008 г., 13:20 ч.

Някъде на север... 

  Поезия » Любовна
696 0 1

Още един ден в студения Лондон,

сега няма кого да обвиним за края.

В бялата къща близо до океана,

там, където спомените ще оставя.

Няма вече редове, нито думи

в безкрайните писма.

Останали са само бели камъни

и безкрайни брегове,

там, където бяхме заедно

и където съм сама.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е мила. Но си го писала толкова отдавна а си била тъжна като сега... Някой ден ще си много щастлива в нова бяла къща.
Предложения
: ??:??