Още един ден в студения Лондон,
сега няма кого да обвиним за края.
В бялата къща близо до океана,
там, където спомените ще оставя.
Няма вече редове, нито думи
в безкрайните писма.
Останали са само бели камъни
и безкрайни брегове,
там, където бяхме заедно
и където съм сама.
© Стеси All rights reserved.