5.12.2007 г., 9:33 ч.

Някъде там 

  Поезия » Любовна
534 0 2

Не ме карай да се обърна,

не ме карай да те обичам пак.

Не искай от мен да съм силна,

не ме оставяй в този страх.

Искаш ли да бъда с теб там,

страхуваш ли се да си сам?

Нуждаеш ли се от мен,

имаш ли нужда от присъствие?

Не казвай нищо, порсто продължи...

Не спирай да вървиш, върви към мен.

Аз съм тук, където ме остави,

не търси отвъд отговора,

той е в твоите представи.

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??