2.07.2018 г., 18:13 ч.  

Някъде там - на края на Млечния Път! 

  Поезия » Любовна
338 1 2

 

Ела с мен!
Ще те заведа на хубаво място –
някъде там, на края на Млечния път...

 

Сиромах съм в този свят, 
но в други много безмерно съм богат.
Ще ми дариш ли тук малко от любовта си?

 

Как без нея ще мога да дишам?
Когато те виждам
в сърцето ми се събуждат въздишки...

 

И в огъня в главата ми 
изгарят мислите които ми шептят,
че друг е господаря на деня ти!

 

За товя, нека наша да бъде
тази Закрилница моя –
Звездната Нощ!

 

Ако ослепея
от слънцето в изгрева с теб
ще зная, че е от Любов!

© Ангел Милев Всички права запазени

Музикален съпровод към стихотворението: https://www.youtube.com/watch?v=vMRcO5H5TzQ&app=desktop    

Минути на точната песен: 29:34

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??