16.12.2007 г., 20:09 ч.

"няма " 

  Поезия » Друга
585 0 2

Не се борим,

защото "няма"

за какво.

Не мечтаем,

защото "няма"

за кого.

Защо тогава искаме

да живеем,

щом сме

мъртви души в сухи тела?!

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??