Dec 16, 2007, 8:09 PM

"няма " 

  Poetry » Other
586 0 2

Не се борим,

защото "няма"

за какво.

Не мечтаем,

защото "няма"

за кого.

Защо тогава искаме

да живеем,

щом сме

мъртви души в сухи тела?!

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??