1.05.2014 г., 20:04 ч.  

Няма ... 

  Поезия » Любовна
445 0 1

Няма и няма такава любов,

дето да не е раздяла.

Камък на шията, лъскав хомот,

кретат по-пътя към Рая.

 

Няма и няма такава любов,

сигурна крепост за двама.

Малко тъга във преситен живот,

рози, копнеж и начало.

 

Няма и няма такава любов,

сресана, чиста и бяла...

Обръч от злато, свещи и храм,

двама в съюз и до края.

 

 

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма и няма е като нямане,
    "няма такава любов" е може би по-красиво поетично заглавие. Мое лично мнение.Стихът е изтъкан мелодично.
Предложения
: ??:??