11.11.2016 г., 11:09 ч.

Няма бивш убиец 

  Поезия » Гражданска
550 1 0

Няма бивш убиец

 

Нещата често се променят,
мръсника в съда става чист,
нещата щом с пари се сменят,
ще има негър бивш и комунист!

 

За мене няма бивш убиец
и бивш престъпник с две лица,
вампир, човешки-кръвопиец,
изтръгващ хорските сърца!

 

Не можеш с плюнка да загладиш,
написаната суета
и после сам да се прославиш
и да си пример за света.

 

Направеното върви с тебе!
Не можеш да го заличиш.
Тежи докато те погребе
или пък да те отличи!

 

Направиш ли добро за всички,
все някой ще те оцени...
Щом с лошото си се боричка
във Пантеона ще си ти!

 25.09.2016г.Драгойново

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??