... yağmurun kucağında doymalı sessizliğe...*
"Няма сълзи...
просто вали!"
… само нещо
ме жегва
отляво…
и ръцете ми неми
те галят… почти
и редят
маргарити във бяло...
няма дъжд...
само капки тъга
и далечен простор
за преплуване…
днес пътува
към мен тишина
с неми струни
рисува сбогуване…
и небето го няма
нито в очите
нито даже
в лъчите на залеза...
и не мога към теб
да политна…
щом ръцете те
търсят по пясъка…
…
няма сълзи…
просто вали
и се стичат листа
по стъклата…
няма болка нощем звучи
и прегръща ме здрач
без остатък…
* ... в прегръдките на дъжда ще се наситим на тишината...
© Бехрин Всички права запазени
Ани! Винаги ме редиш много успешно!
Благодаря Ви!