8.03.2010 г., 14:48 ч.

Няма да мога 

  Поезия
855 0 20

 

 

 

умрях

не личи ли

вече съм сянка

още няколко шепи

разкъсани дни

и няма да мога

да се раждам

без скръб

без очи

и без път

без тревога

още малко небе

без звезди

и да мръзна до теб

просто няма да мога

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??