Mar 8, 2010, 2:48 PM

Няма да мога 

  Poetry
851 0 20

 

 

 

умрях

не личи ли

вече съм сянка

още няколко шепи

разкъсани дни

и няма да мога

да се раждам

без скръб

без очи

и без път

без тревога

още малко небе

без звезди

и да мръзна до теб

просто няма да мога

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??